Interieurstyling & advies

 
Project villa
Woonwensen vertalen naar een persoonlijk interieurdesign
Samen creëren we jouw droominterieur

Heb je verhuis of verbouw plannen? Of ben je toe aan een make over? Je komt voor een behoorlijk aantal keuzes te staan welke allemaal van invloed zijn op de uitstraling van je interieur. Het creëren van sfeer en eenheid is hierbij heel belangrijk en daarom is het fijn dat er iemand met je mee denkt.

Bij Project No. 44 | Interieur Design ben je aan het juiste adres! Samen gaan wij op zoek naar de woonstijl, kleuren en materialen die jou blij maken en creëren we de perfecte balans tussen een mooi interieur en een fijne plek die aanvoelt als thuis.

Waarom een interieurstyliste nodig?

Het creëren van sfeer en eenheid is belangrijk om je thuis te kunnen voelen en daarom is het fijn dat er iemand met je mee denkt.
Mijn ervaring en knowhow helpen je bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen en het maken van een functionele indeling. Ik luister naar je wensen en behoed je voor het maken van verkeerde keuzes en onnodige kosten.

Het is fijn op tijd een interieuradviseur in te schakelen. Hoe eerder in het proces ik betrokken ben bij jouw plannen, des te beter kan er ingespeeld worden op al jouw wensen en kan er rekening gehouden worden met eventuele deadlines van de aannemer.

Jouw woonwensen vertalen naar een persoonlijk design